torsdag den 28. august 2008

Bloggen – et hurtigt medie?

Idéen med bloggen – den elektroniske opslagstavle, er, at svar skal følge rimelig hurtigt efter spørgsmål er stillet (samme dag eller senest dagen efter). Mediet er stadig nyt, for os i RBE, og vi erkender, at vi ikke har været opmærksomme på, at der har ligget kommentarer på vores indlæg som krævede aktion.

Nu har vi tilsluttet en service, som sikrer, at vi får en mail, når der er sendt en kommentar til vores blogindlæg. Vi tilstræber at forbedre os mht. hurtige svar, og takker for de indlæg, som er kommet.

2 kommentarer:

Nina sagde ...

Det er jo dejligt som det skrider frem med facaden mod gaden. Vil blot gøre opmærksom på, at der ved spulningen af facaden i dag, ligesom ved det store regnvejr for et par uger siden, er kommet en hel vand ind i opgangen ved hoveddøren i Brammingegade nr. 10. Det skyldes vidst primært at stiladset skråner ind mod bygningen, men det vil være fint at I er opmærksomme på det og vurderer hvor meget vand der er trængt ind og ikke har givet skader. Mvh Nina Bjerglund Andersen, Brammingegade nr. 10

Søren Faebo, direktør, RBE sagde ...

Tak for meldingen. Projektleder, Søren Elmkjær har lovet at kigge på det og få rettet eventuelle stilladsplader, der ligger forkert i dag fredag.